Browse By

4G reititin tuo apua netin toimintaan

Onko sinulla vaikeuksia saada netti ja puhelut toimimaan kotona tai toimistolla? Ei hätää, hankkimalla edullisen 4G vahvistimen, saat yhteydet toimimaan moitteetta. 4G vahvistin tunnetaan myös nimellä 4G reititin. Kyseessä on laite, johon kuuluu antenni sekä sisälle että ulos. Antennin avulla saat vahvistusta sekä 4G-, 2G- ja 3G-verkkojen toimintaan, jolloin netti ei enää katkeile syrjäisemmissäkään paikoissa.

4G reititin voi parantaa netin ja puheluiden häiriöttömyyttä huomattavasti. Oikean 4G reitittimen valinta on helppoa, sillä täyttämällä Myamplifiersin sivustolla kolmivaiheisen kyselyn, saat itsellesi sopivimman reititinvaihtoehdot. Reitittimiä on tarjolla yleisimmille Suomessa toimiville operaattoreille. Ennen kuin tilaat reitittimen, sinun kannattaa miettiä, kuinka suurelle alueelle tarvitse netin vahvistusta. Reitittimiä on nimittäin eri tehokkuuksia, joten mitä isommasta tilasta on kyse, sitä tehokkaamman vahvistimen tarvitset. Kaikki 4G reitittimet ovat turvallisia ja laadukkaita ja niihin sisältyy kahden vuoden takuun. Mikäli laite hajoaa 2 vuoden sisällä, saat uuden tilalle ilmaiseksi.

Nopea asennus

4G reititin on helppo asentaa. Asentaminen onnistuu jopa sellaiselta, jolla ei ole aiempaa kokemusta teknisten välineiden asentamisesta. Asentamiseen kannattaa varata aikaa noin 30 minuuttia, jonka jälkeen laite ryhtyy heti toimimaan ja pääset nauttimaan hyvistä ja katkeilemattomista nettiyhteyksistä. 4G reitittimen asentaminen on yksinkertaista ja laite ohjeistaa sinua koko ajan asennuksen eri vaiheissa. Reitittimessä on LCD-näyttö, josta näet ohjeet koko ajan. LCD-näytöstä näet myös muuta hyödyllistä tietoa laitteesta, kuten teknisiä tietoja ja tehokkuustietoja. Laite on myös erittäin energiaystävällinen, sillä se pystyy älykkäästi havaitsemaan, milloin nettiä ei käytetä ja puheluita ei ole saapumassa tai lähtemässä. Kun laite on lepotilassa, se säästää paljon energiaa ja samalla pienentää sähkölaskua. 4G reititin käynnistää toimintonsa täyteteen tehon heti kun se havaitsee saapuvan tai lähtevän puhelun tai netin käytön aloittamisen. Mikäli laitteessa on jokin suurempi ongelma, se pystyy sammuttamaan itse itsensä.

Jos laitteen käytössä tulee ongelmia, voit olla aina yhteydessä Myamplifiersin tekniseen tukeen. Voit kysyä jo enne tilaustasi vinkkejä siitä, minkälainen reititin sinulle sopisi. Myamplifiersin henkilöstö koostuu monista alan ammattilaisista, jotka varmasti pystyvät ratkaisemaan visaisemmat ongelmasi. Sivustolta löytyy 4G reitittimiä jokaiseen maahan, sillä eri maissa on käytössä erilaiset taajuudet. Saat laitteen kotiovellesi jopa kolmen arkipäivän sisällä tilauksestasi. 4G reititin toimitetaan pakkauksessa, johon sisältyy kaikki tarvittava onnistuneeseen asentamiseen. Pakkauksessa on kaikki johdot, antennit ja muut osat, jolla saat sen toimintaan heti pakkauksen avattuasi. Jos et ole tyytyväinen laitteeseen, ei huolta, voit palauttaa sen 30 päivän sisällä ja saat rahat takaisin. Voit myös vaihtaa laitteen toiseen, jos tarvitset esimerkiksi tehokkaampaa vahvistinta.

Turvallisia käyttää

Nykyisin 4G reitittimet ovat pieniä ja huomaamattomia. Niiden keveyden ansiosta ne voidaan kätkeä vaikkapa kirjahyllyyn. Kaikissa 4G reitittimissä on moderni LCD-näyttö, josta voit seurata laitteen toimintaa. Sijoittamalla näppärään 4G reitittimeen, pääset nauttimaan katkeamattomista puheluista ja netistä ympäri Suomen tai jopa ulkomailla. Myamplifiersin mukaan on myös todistettu, että Nikransin 4g reitittimet vähentävät matkapuhelinten sähkömagneettisia päästöjä. Niitä syntyy kun puhelin joutuu käyttämään enemmän tehoa signaalin hakemiseen alueilla, joilla on signaali on heikko tai se puuttuu kokonaan. Signaalinvahvistin myös säästää akkua tällaisissa tapauksissa. Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä tähän aiheeseen liittyen tai olisit kiinnostunut parantamaan nettiyhteyksiäsi ja 4G-verkon kuuluvuutta, ota ihmeessä yhteyttä Myamplifiersin asiantuntijoihin, jotka kertovat aiheesta mielellään lisää. Tekemällä tilauksen nyt, saat myös ylijännitesuojan antennille, jolloin se kestää paremmin myös ukkosia.